Regio Utrecht | Opleiding WO
In overleg beschikbaar

Onze kandidaat zoekt latent naar een rol als HR Directeur. Wij beschrijven hem als een man met brede werkervaring, een professionele en ervaren sparring partner op MT niveau met een bewezen trackrecord op het gebied van HR.

Hij beweegt zich gemakkelijk tussen verschillende hiërarchische niveaus en communiceert op een prettige manier. Deze man wil graag zijn ervaring inzetten en het verschil maken bij zijn toekomstige werkgever, en een concrete bijdrage leveren aan de professionalisering van de rol van Human Resources binnen de onderneming.

Zijn sterke punten zijn stressbestendigheid, oplossingsgerichtheid, overtuigingskracht, communicatieve vaardigheden en daarnaast hecht hij veel waarde aan kwaliteit.

Regio Utrecht | Opleiding WO
Snel beschikbaar

Onze kandidaat, een kordate dame, heeft brede, allround werkervaring binnen het HR-vakgebied opgedaan bij diverse werkgevers en in verschillende branches. Ze is een evenwichtig, flexibel en leergierig persoon met een positieve instelling.

Door goed te luisteren, te observeren, door te vragen en te analyseren, kan ze inspelen op de behoeftes binnen organisaties en onder de medewerkers. Met haar integere persoonlijkheid en oprechte manier van communiceren weet ze mensen voor zich te winnen en, nog belangrijker, een organisatie verder te helpen in het professionaliseren van HR.

Regio Amsterdam | Opleiding wo
Binnenkort fulltime beschikbaar

Onze kandidaat verdient terecht de titel “financieel expert”! Met meer dan 30 jaar ervaring in boekhouding en rapportage, financieel management, administratie, HR en ICT, beschikt hij over uitgebreide kennis van corporate boekhoudtechnieken en -procedures. Zijn brede ervaring heeft hij opgedaan in internationale werkomgevingen.

Zijn mondelinge en schriftelijke vaardigheden zijn uitstekend, en hij heeft geen moeite met samenwerken en communiceren met zowel technische als commerciële collega’s. Het dragen van verantwoordelijkheid binnen het managementteam is voor hem vertrouwd.

Accuratesse, inzet, flexibiliteit, loyaliteit en collegialiteit vormen zijn sterkste punten. Hij is een people manager met een hands-on mentaliteit.  

Regio Utrecht | Opleiding Mbo+
Parttime beschikbaar (24 – 32 uur)

Onze kandidaat is een spontane vrouw met werkervaring in verschillende branches. Op dit moment vervult zij de rol van Management Assistente en geeft aan dat ze goed presteert onder druk. Ze vindt het juist fijn als er meer hectiek is in het bedrijf en houdt van een dynamische rol waarin ze alle ballen hoog kan houden.

Ze biedt secretariële ondersteuning aan de directie, plant afspraken in voor collega’s, beheert e-mail en telefoonverkeer, handelt alle andere facilitaire zaken af.
Het liefste pakt ze zoveel mogelijk taken op om collega’s te ontzorgen.
Ze is creatief, flexibel en beheerst diverse computersystemen goed.

Regio Nijmegen | Opleiding hbo
Binnenkort fulltime beschikbaar

Onze kandidaat zoekt actief naar een rol als financial controller. Collega’s en werkgevers beschrijven hem als bekwaam, serieus, kwaliteitsbewust, integer, een doorzetter en een harde werker. Hij is een gedreven en ervaren vakman die goed is in het stellen van prioriteiten, het inschatten van situaties en het beoordelen ervan. Zijn communicatiestijl is open, eerlijk en direct. Onze kandidaat weet ingewikkelde boekhoudkundige zaken op een begrijpelijke manier te verwoorden.

Zijn aanpak en werkwijze zijn zoals verwacht mag worden: punctueel, nauwkeurig en dienstverlenend richting het management. In korte tijd kan hij een goede werksituatie realiseren en hij is loyaal naar collega’s en leidinggevenden. Hij heeft ervaring met diverse softwarepakketten, en het implementeren daarvan ligt hem goed.

Regio Utrecht | Hbo niveau
In overleg fulltime beschikbaar

Onze kandidaat is latent zoekend. Hij beschikt over brede administratieve/boekhoudkundige werkervaring die hij heeft opgedaan bij een administratiekantoor.

Met zijn integere en actieve luisterhouding is hij gewend om door te vragen, zaken te doorgronden en te analyseren met vooral oprechte interesse. Hierdoor slaagt hij erin om snel in zicht te krijgen in wat er zich precies afspeelt binnen de organisatie, tussen mensen en in de behoeften die er op dat moment zijn.

Regio Utrecht | Opleiding mbo+
Fulltime beschikbaar

We spraken met een enthousiaste en gedreven dame. Ze voelt zich goed op haar plek in de rol van klantcontactmedewerker en vindt het leuk om het eerste aanspreekpunt voor klanten te zijn. Haar flexibele instelling, stressbestendigheid en verantwoordelijkheidsgevoel maken haar werkelijk van toegevoegde waarde voor een werkgever. In de praktijk blijkt ze bijzonder creatief in het vinden van oplossingen, waarbij klanttevredenheid altijd hoog in het vaandel staat.

Accuratesse, initiatiefrijk, communicatief en administratief sterk zijn eigenschappen die deze dame typeren.

Regio Utrecht | Opleiding mbo+
Parttime beschikbaar (24 uur)

We hebben gesproken met een loyale, betrokken dame met ruime ervaring als commercieel medewerker binnendienst. Altijd actief geweest in een dynamische rol waar ze haar regel- en organisatiekwaliteiten heeft kunnen benutten.

Deze dame is enthousiast en weet zonder moeite contacten te leggen en haar relaties in stand te houden. Zij zoekt een rol waarbij ze met haar commerciële inslag en haar manier van verbinden, voor mooie resultaten zorgt.
.

Regio Utrecht | Opleiding hbo
Fulltime beschikbaar

Onze kandidaat, een bevlogen en enthousiaste jonge man, heeft vanuit zijn huidige rol ervaring met het onderhouden van contacten met diverse betrokkenen. Het actief meedenken over oplossingen en de toepasbaarheid van producten ligt hem goed.

Hij is klaar voor een volgende stap in zijn carrière en geeft de voorkeur aan een meer leidinggevende rol. Zijn brede inzetbaarheid komt voort uit zijn kennis van planning, inkoop, en het uitwerken van kleinschalige tekeningen.

Deze professional maakt een betrouwbare en vriendelijke indruk. Hij denkt graag mee in kansen en mogelijkheden, verdiept zich met plezier in nieuwe materie, en durft met buiten de kaders te denken.

Regio Utrecht | Opleiding hbo
Beschikbaar voor een vaste baan

Onze kandidaat, een ware ondernemer met uitgebreide ervaring in verschillende branches, heeft jarenlang zijn eigen bedrijf gehad. Op dit moment is hij actief op zoek naar een nieuwe fulltime uitdaging, bijvoorbeeld in rollen als Teamleider, Projectleider, Sales Manager of Projectmanager.

Hij staat bekend als een echt mensen-mens en geniet van de uitdagingen die zijn pad kruisen. Het creëren van een goede werksfeer is voor hem van groot belang, en hij haalt voldoening uit het inspireren van collega’s. Hij hecht veel waarde aan het snel schakelen binnen het team, wat uiteindelijk ten goede komt aan de klant. Dankzij zijn ervaring binnen internationale bedrijven is onze kandidaat in staat om vlot te communiceren over de grens.

Regio Amsterdam | Opleiding wo
Fulltime beschikbaar

Deze jongeman presenteert zichzelf als een ambitieuze, proactieve, en communicatieve leider die altijd streeft naar uitstekende resultaten. Met 15 jaar ervaring in de retailwereld op het gebied van project- en stakeholdermanagement, heeft hij bewezen een waardevolle professional te zijn. Zijn sterke punten omvatten out-of-the-box denken en het waarborgen van een efficiënte projectoplevering. Hij handelt snel en doortastend om kritische problemen op te lossen. Deze kandidaat is bedreven in samenwerken, creatief, nieuwsgierig, analytisch, flexibel en vastberaden.

Deze professional staat nu open voor een nieuwe uitdaging en is beschikbaar voor een fulltime baan in rollen als Projectleider, Projectcoördinator, of Projectmanager.  

Regio Utrecht | Opleiding hbo
Fulltime beschikbaar

Wij hebben gesproken met een enthousiaste en energieke dame die breed inzetbaar is binnen de wereld van projectontwikkeling. Als ervaren Projectmanager heeft ze succesvolle stappen gezet en is ze verantwoordelijk geweest voor het adviseren, verkopen en ondersteunen van diverse projecten. Haar vaardigheden in het effectief vermarkten van projecten vallen op. Bovendien excelleert ze in het aansturen van alle belanghebbende partijen, waarbij ze intern zorgt voor doeltreffende leiding binnen haar team.

Met een scherp analytisch vermogen, resultaatgerichte werkinstelling en natuurlijke commerciële aanleg is deze dame een waardevolle professional. Haar menselijke kant komt naar voren in haar sensitiviteit, creativiteit en sterke loyaliteit als collega. Bovendien heeft ze leidinggevende ervaring opgedaan in diverse operationele managementrollen.

Regio Utrecht | Opleiding hbo
Fulltime beschikbaar

Deze professional heeft ruime ervaring aan de commerciële kant binnen de FMCG. Hij heeft actief deelgenomen aan projecten van begin tot eind, waarbij hij niet alleen leiding gaf aan een team van professionals, maar ook zelf actief was “in het veld”. Deze ervaren man blinkt uit in het structureren, uitbreiden en bewaken van procedures en groeiprognoses. Het implementeren of introduceren van een nieuw product, of het verder uitbreiden van het commerciële team, geeft hem energie.

Als persoon maakt hij een vriendelijke en betrokken indruk. Hij is commercieel zelfverzekerd, creatief en doordacht. Hij is niet het type “deurentrapper”, maar juist in staat om opdrachten te verkrijgen vanuit opgebouwde relaties. Ontdek hoe zijn ervaring en persoonlijke kwaliteiten uw organisatie kunnen versterken.