StraidAhead B.V., professionals in recruitment, training en coaching.
Talent wordt gevormd door de unieke combinatie van karakter, competenties, drijfveren, initiatief en energie.
Het vinden en (ver)binden van talent staat binnen onze dienstverlening centraal. 
Onze manier van werken is transparant en kenmerkt zich door heldere afspraken, een vast aanspreekpunt en korte communicatielijnen. Als professionele gesprekspartner zorgen wij voor de juiste medewerker, op de juiste plek, op het juiste moment in de loopbaan!

Coaching

Mensen verwachten steeds vaker meer van een baan dan alleen een veilige bron van inkomsten. In welke functie komen verworven talenten het beste naar voren? Welke rol is het meest passend bij mij in mijn huidige situatie maar bovenal ook in de toekomst?

De loopbaanprofessional coacht de cliënt naar een succesvolle en vooral betekenisvolle loopbaan.

Register Loopbaanprofessional

Het certificeringstraject voor dit keurmerk wordt door de beroepsvereniging Noloc geïnitieerd. Deze certificering bevestigt de kennis, ervaring en vooral de kwaliteiten van de loopbaanprofessional die de beroepsvereniging voorschrijft om het loopbaanvak uit te mogen oefenen.

Noloc Register Loopbaan Professional

Biografische methode van Hoogendijk

Werken met het koersonderzoek, de biografische methode zorgt voor inzicht en verdieping. Met het eigen levensverhaal als de bron van zelfontdekking worden persoonlijke wensen, interesses, capaciteiten, kansen en mogelijkheden verhelderd. Gemaakte keuzes tot nu worden vervolgens verhelderd.

Uiteindelijk wordt stap voor stap antwoord gevonden op actuele vragen.
Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

 

Training

Aandacht voor de meetbare succesfactoren zoals doelstellingen en competenties, de zogenaamde ‘harde’ criteria is vaak goed geregeld. Toch blijft het zoeken naar de bindende factor binnen de organisatie of een team. Aandacht voor de drijfveren en gedrag van medewerkers, de ‘zachte’ criteria, zijn bepalend voor succes.

 

Management Drives

StraidAhead werkt met het instrument Management Drives en onze gecertificeerde trainers begeleiden organisaties, teams en medewerkers bij het inzichtelijk maken van bestaande of mogelijk toekomstige uitdagingen.

Resultaten worden op een verhelderende wijze aan alle betrokkenen gepresenteerd in de vorm van individuele- en groepsprofielen. Deze profielen vormen de basis voor een ontwikkelplan op maat zodat de doelen van zowel de organisatie als de medewerkers samenkomen. Hierdoor ontstaat er een ‘win – win’ situatie die leidt tot een (betere) samenwerking, (betere) communicatie, vooruitgang, groei en meer rendement.

 

Recruitment

Wij bemiddelen in vaste banen binnen de volgende disciplines: Personeel & Organisatie, Managementondersteuning & Secretariaat, Financiën & Administratie, Sales & Marketing, en Logistiek & Techniek. 

Verificatie van verstrekte informatie en diploma’s maken onderdeel uit van de procedure. Referenties zullen alleen worden benaderd met uitdrukkelijke toestemming van de kandidaat.

 

NVP

Tijdens onze wervingsprocedures werken wij volgens de NVP sollicitatiecode; dé gedragscode voor werving & selectie en de norm voor een transparante en eerlijke procedure. Wij streven ernaar om alle sollicitaties die wij ontvangen binnen 14 dagen na ontvangst in behandeling te nemen. Alleen passende en goed voorbereide kandidaten, die matchen met het wervingsprofiel, worden door ons aangeboden bij de opdrachtgever zodat er een win-win situatie ontstaat voor alle partijen.

 

Heb je interesse in één of meerdere van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT