Ontdek de kracht van StraidAhead, toonaangevend specialist in recruitment, training en coaching.

Met meer dan twee decennia aan ervaring is onze dienstverlening volledig gericht op het vinden en duurzaam (ver)binden van talent.

Wat maakt onze manier van werken uniek? Transparantie, persoonlijk contact, een vast aanspreekpunt en heldere afspraken vormen de kern. Met onze bewezen aanpak maken wij werkelijk het verschil.

Plaatsing van de geschikte professional, op het juiste moment en de perfecte plek in de loopbaan is onze specialiteit.

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak om persoonlijk kennis te maken of kies voor een digitaal koffiemoment om de mogelijkheden te bespreken.

Coaching

Individuele coaching; de loopbaanprofessional coacht op maat, afhankelijk van de vraag, naar een succesvolle en vooral betekenisvolle invulling van de loopbaan.

Loopbaanadvies; medewerkers verwachten meer van een baan dan alleen een veilige bron van inkomsten. In welke functie komen talenten het beste naar voren? Welke rol is nu en ook in de toekomst het meest passend? Loopbaanadvies zorgt voor inzicht en antwoorden.

Outplacement; helpt bij het leren denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Het brengt zelfvertrouwen om de volgende stap in de loopbaan te kunnen zetten.

Re-integratie spoor 2; naast de vaste onderdelen die deel uit moeten maken van een re-integratietraject (de Wet Verbetering Poortwachter), biedt de re-integratiecoach een frisse start.

Register Loopbaanprofessional

Het certificeringstraject voor dit keurmerk wordt door de beroepsvereniging Noloc geïnitieerd. Deze certificering bevestigt de kennis, ervaring en vooral de kwaliteiten van de loopbaanprofessional die de beroepsvereniging voorschrijft om het loopbaanvak uit te mogen oefenen.

Noloc Register Loopbaan Professional

Biografische methode van Hoogendijk

Werken met het koersonderzoek, de biografische methode zorgt voor inzicht en verdieping. Met het eigen levensverhaal als de bron van zelfontdekking worden persoonlijke wensen, interesses, capaciteiten, kansen en mogelijkheden verhelderd. Gemaakte keuzes tot nu worden vervolgens verhelderd.

Uiteindelijk wordt stap voor stap antwoord gevonden op actuele vragen.
Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

Training

Succes is afhankelijk van meer dan alleen vaardigheden. De innerlijke drijfveren en het gedrag van medewerkers spelen een cruciale rol. Onze gecertificeerde trainers gebruiken Management Drives om medewerkers, teams en organisaties te begeleiden. Nieuwe inzichten helpen bij het begrijpen en overwinnen van huidige en toekomstige uitdagingen, resulterend in een ‘win-win’ situatie. Dit leidt tot verbeterde samenwerking, communicatie, voortgang, groei en uiteindelijk een verhoogd rendement.

Management Drives

StraidAhead werkt met het instrument Management Drives en onze gecertificeerde trainers begeleiden organisaties, teams en medewerkers bij het inzichtelijk maken van bestaande of mogelijk toekomstige uitdagingen.

Resultaten worden op een verhelderende wijze aan alle betrokkenen gepresenteerd in de vorm van individuele- en groepsprofielen. Deze profielen vormen de basis voor een ontwikkelplan op maat zodat de doelen van zowel de organisatie als de medewerkers samenkomen. Hierdoor ontstaat er een ‘win – win’ situatie die leidt tot een (betere) samenwerking, (betere) communicatie, vooruitgang, groei en meer rendement.

 

Recruitment

Wij bemiddelen in vaste en interim banen binnen de volgende disciplines: Personeel & Organisatie, Managementondersteuning & Secretariaat, Financiën & Administratie, Sales & Marketing, en Logistiek & Techniek. 

Verificatie van verstrekte informatie en diploma’s maken onderdeel uit van de procedure. Referenties zullen alleen worden benaderd met uitdrukkelijke toestemming van de kandidaat.

 

NVP

Tijdens onze wervingsprocedures werken wij volgens de NVP sollicitatiecode; dé gedragscode voor werving & selectie en de norm voor een transparante en eerlijke procedure. Wij streven ernaar om alle sollicitaties die wij ontvangen binnen 14 dagen na ontvangst in behandeling te nemen. Alleen passende en goed voorbereide kandidaten, die matchen met het wervingsprofiel, worden door ons aangeboden bij de opdrachtgever zodat er een win-win situatie ontstaat voor alle partijen.

 

Heb je interesse in één of meerdere van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT